Skip to main content

Onze praktijk

Een behandeling die helemaal past bij uw situatie vinden we heel belangrijk. Net als een goede samenwerking en afstemming.

B-Well, groepspraktijk voor ergotherapie en arboadvies, is al vele jaren werkzaam in de regio Amstelveen. Wij werken bij onze klanten thuis of op onze twee praktijken in Amstelveen.

We helpen u graag persoonlijk en snel. Door onze intensieve samenwerking met verschillende zorgverleners, door blijvende scholing en ontwikkeling, bieden wij u  hulp en ondersteuning op maat, in uw eigen omgeving.

Een behandeling die helemaal past bij uw situatie vinden we heel belangrijk. Net als een goede samenwerking en afstemming. Uiteraard met u en uw eventuele partner of familie. Maar ook met anderen die bij u zijn betrokken zoals de huisarts, specialist of fysiotherapeut.

Contact ons

Ons team

Annik Kropman

Annik begon als ergotherapeut in de kinderrevalidatie. Sinds 2010 werkt zij alleen nog met volwassenen in de eerste lijn. Het uitgangspunt voor haar behandelingen is dat de cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven functioneren en met behoud van autonomie kunnen blijven doen wat belangrijk voor ze is. Zij is gespecialiseerd neurologische aandoeningen (oa Parkinson en MS), chronische pijn en vermoeidheid (oa covid) en Sensorische Integratie Therapie.

Eva Gosman

Eva begon in 1996 als ergotherapeut in het revalidatiecentrum in
Amsterdam. Inmiddels heeft zij vele jaren ervaring als ergotherapeut en arboadviseur. Zij is gespecialiseerd in CVA , cognitieve revalidatie en Sensorische integratie therapie. Haar streven is om samen met u de beste oplossing te vinden voor de problemen die u ondervindt bij het dagelijks handelen.

Nienke Polman

Nienke heeft ruim 20 jaar werkervaring als ergotherapeut en later binnen de arbeidsreintegratie.
Binnen B-Well heeft zij zich gespecialiseerd binnen de Sensorische Integratie, handtherapie en neurologische aandoeningen als Parkinson. Hiervoor neemt zij deel aan verschillende netwerken en werkgroepen. Belangrijke kernwaarden binnen het werk zijn het bevorderen van autonomie, gebruik maken van de capaciteiten van de client en advies en begeleiding op maat.

Marion Ammeraal

Marion heeft veel ervaring op het gebied van 6GZ. Zij werkt al jaren in zowel de klinische als ambulante setting. Zij heeft specifieke GGZ kennis op gebied van
(arbeids)participate en re-integratie.
Bij B-Well is dit dan ook haar specialisme.

Persoonlijke behandeling op maat

Wij geloven in een persoonlijke behandeling op maat, afgestemd op de individuele behoefte van de cliënt. Met een menselijke betrokken benadering zorgen we voor verbinding en samenwerking. Het is onze missie om die benadering, van ergotherapie als vak, naar een hoger niveau te ontwikkelen. Daar willen we graag een blijvende bijdrage aan leveren.

ErgotherapieArboadviesVoor verwijzers