Skip to main content

B-Well

Ergotherapeuten en Arbo-adviseurs

Medisch Centrum Zonnestein

Van Heuven Goedhartlaan 933
1181LD Amstelveen

Contactgegevens

T: +31 (0)20 21 486 56
E: ergotherapie@b-wellinfo.nl

Kamer van Koophandel: 34206297

Contactformulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergoedingen

Vergoeding als wij een contract hebben met uw zorgverzekeraar;

De vergoeding van ergotherapie is opgenomen in het basispakket van de zorgverzekeraars. Iedereen met een basiszorgverzekering heeft recht op maximaal 10 uur ergotherapie per kalenderjaar. Of u in aanmerking komt voor meer uren, is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Ergotherapie wordt verrekend met het verplicht eigen risico, de hoogte van het eigen risico is afhankelijk van uw persoonlijke verzekeringsvoorwaarden.

Wanneer wij geen contract hebben met uw zorgverzekeraar;

Mogelijk dat u niet het volledige bedrag van de ergotherapiebehandeling vergoed zal krijgen. U krijgt van ons een factuur voor de tijd dat de behandeling van de ergotherapie duurt, eventueel aangevuld met een aan huis toeslag.

Het tarief is € 21,25 per kwartier en een huisbezoek toeslag is €31,00. Uw betaling gaat rechtstreeks aan ons, waarna u de factuur kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Hoeveel u terug krijgt, hangt af van de tarieven die uw zorgverzekeraar hanteert en of u wel of geen restitutiepolis heeft. U kunt dit bij uw zorgverzekeraar navragen.

De zorgverzekeraars waar wij geen contracten mee hebben zijn;

Aevitae EUcare (Caresq), Eno, ASR (Ditzo), Menzis (Anderzorg).

Afspraken

U kunt contact met ons opnemen met een verwijzing van uw huisarts of specialist of u belt ons direct, zonder verwijzing voor een afspraak. Bij de meeste zorgverzekeraars heeft u namelijk geen verwijzing nodig voor een ergotherapiebehandeling en zijn wij direct toegankelijk. Tijdens de eerste afspraak zullen wij middels een vragenlijst toetsen of ergotherapie iets voor u kan betekenen. Uw huisarts wordt hierover altijd geïnformeerd. De huisarts blijft hiermee goed op de hoogte en kan zorg blijven dragen als eindverantwoordelijke van uw medische behandeling.

Afmelden

Wilt u een afspraak wijzigen? Dat kan. Vergeet dan niet om dit ten minste 24 uur van tevoren telefonisch aan ons door te geven. Dit kan via uw behandelend ergotherapeut of via onze praktijk: 020-2148656

Zo voorkomt u dat we een te laat geannuleerde of niet nagekomen afspraak bij u in rekening moeten brengen. De kosten hiervoor zijn € 50,-.