B-Well

Ergotherapeuten en Arbo-adviseurs

Praktijkadressen:

Locatie Marne
Marne 130 J
1186 PJ Amstelveen

Locatie Nest
Laan van Kronenburg 14
1183AS Amstelveen
7e etage gang oost

Wij komen ook aan huis Regio Amstelveen.

E-mail:

Telefoon:

020-2148656

K.v.K:

34206297

Contactformulier

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor. Vul uw bericht hieronder in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Kwaliteitsregister Paramedici

  De ergotherapeuten van B-Well staan allen geregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici.

  Vergoedingen

  Ergotherapie is opgenomen in het basispakket van alle ziektekostenverzekeringen en wordt volledig vergoed. Iedereen heeft recht op maximaal 10 uur ergotherapie per kalenderjaar. Afhankelijk van uw verzekering kunnen dit meer uren zijn. Ergotherapie wordt wel verrekend met het verplicht eigen risico, de hoogte van het eigen risico is afhankelijk van uw persoonlijke verzekeringsvoorwaarden.

  Afspraken

  U kunt contact met ons opnemen met een verwijzing van uw huisarts of specialist of u belt ons direct, zonder verwijzing voor een afspraak. Bij de meeste zorgverzekeraars heeft u namelijk geen verwijzing nodig voor een ergotherapiebehandeling en zijn wij direct toegankelijk. Tijdens de eerste afspraak zullen wij middels een vragenlijst toetsen of ergotherapie iets voor u kan betekenen. Uw huisarts wordt hierover altijd geïnformeerd. De huisarts blijft hiermee goed op de hoogte en kan zorg blijven dragen als eindverantwoordelijke van uw medische behandeling.

  Afmelden

  Wilt u een afspraak wijzigen? Dat kan. Vergeet dan niet om dit ten minste 24 uur van tevoren telefonisch aan ons door te geven. Dit kan via uw behandelend ergotherapeut of via onze praktijk:
  020-2148656

  Zo voorkomt u dat we een te laat geannuleerde of niet nagekomen afspraak bij u in rekening moeten brengen. De kosten hiervoor zijn € 50,-.