Skip to main content

B-Well Arboadvies

B-Well kijkt naar het functioneren van de werknemer tijdens het werk, maar ook naar zijn functie en werkomgeving.

Als een van uw werknemers ziek is en daardoor niet kan werken ondervindt ook u als werkgever daarvan de gevolgen. Dat geldt ook voor werknemers die door hun ziekte of beperkingen problemen hebben bij het werken. Logisch dat u in dat geval probeert langdurig ziekteverzuim te voorkomen. Maar u wilt ook gewoon goed zorgen voor uw werknemers. Ze zijn immers uw belangrijkste kapitaal. B-Well ondersteunt u hierbij graag.

Wij zijn geschoold in ASITT, dit protocol voor sensorische informatieverwerking is een goede behandeling bij mensen met overprikkelings klachten. Wil u hier meer over weten?

Contact ons

Advies op werk

B-Well kijkt naar het functioneren van de werknemer tijdens het werk, maar ook naar zijn functie en werkomgeving. Samen gaan we na hoe je een goede balans creëert en behoudt tussen werk en prive. Daarbij ligt de nadruk op zowel het lichamelijke, als op het geestelijke en sociale welzijn.

  • Burn out
  • Post-COVID
  • Belasting / belastbaarheid
  • Vermoeidheid
  • Overprikkeling
  • KANS klachten

Persoonlijke behandeling op maat

Wij geloven in een persoonlijke behandeling op maat, afgestemd op de individuele behoefte van de cliënt. Wij streven naar het bieden van de best mogelijke zorg op maat, die aansluit bij de doelen van de client. Het vraagt om samenwerking tussen de verschillende betrokken zorgverleners en netwerk van de client.

ErgotherapieVoor verwijzers