In verband met groei van onze praktijk en het vertrek van een collega, zijn wij per direct op zoek naar een ervaren collega/collega’s ergotherapie.

Wij zijn:

B-Well, een groepspraktijk voor ergotherapie en arboadvies, is al vele jaren werkzaam in de regio Amstelland en Meerlanden. Wij werken bij onze klanten thuis, maar zijn ook bereikbaar in gezondheidscentrum De Marne in Amstelveen. Wij bieden ergotherapie aan volwassenen en ouderen. Het team bestaat uit vier ergotherapeuten met specialisaties op de gebieden cognitieve revalidatie, dementie, parkinson, psychiatrie en handtherapie. Naast ergotherapie komen wij ook bij bedrijven voor diverse arbozaken.

Jouw functie:

Als ergotherapeut en aanvulling in ons team, verricht je ergotherapeutische onderzoeken en behandelingen en adviseer en begeleid je de klanten, betrokken familieleden en medewerkers. Dit doe je vooral in de thuissituatie bij ouderen en chronisch zieken in onze regio. Om tot een optimale zorg te komen, werk je nauw samen met andere disciplines, zowel in het gezondheidscentrum als daarbuiten. Verder neem je deel aan overlegsituaties die relevant zijn voor de functie.

Jij bent:

  • Op korte termijn beschikbaar
  • Zelfstandig & ondernemend
  • Flexibel inzetbaar
  • In het bezit van een diploma Hbo-opleiding Ergotherapie en hebt affiniteit met ouderenzorg
  • Ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici
  • In het bezit van een rijbewijs en een eigen auto

Wij bieden

Een goede werksfeer op een mooie locatie in Amstelveen waar nog veel te ontwikkelen valt. De functie biedt veel afwisseling en mogelijkheden tot samenwerking in de 1e lijn. Een dienstverband van 16 tot 32 uur. Je salaris is marktconform en afhankelijk van je opleiding en werkervaring.

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Neem dan contact op met met Nienke Polman:
M: 06-49148275
E: ergotherapie@b-wellinfo.nl

Wil je solliciteren?

Stuur dan een sollicitatiebrief met CV voor 15 november 2017 naar: ergotherapie@b-wellinfo.nl